van het inspiratieboek
Inspiratieboek Catering in de Geusselt
SMAAKBELEVINGSWIEL
OM SMAAK EN BELEVING GOED MET ELKAAR AF TE STEMMEN, MAKEN WIJ GEBRUIK VAN ONS SMAAKBELEVINGSWIEL. DIT WIEL GEEFT RICHTING AAN HET KEUZEPROCES VAN SMAAK EN BELEVING. HET HELPT JOU EN ONS OM EEN KEUZE TE MAKEN TUSSEN SMAKEN EN GEWENSTE BELEVING. WAT ER OP TAFEL KOMT EN HOE DE RUIMTE WORDT AANGEKLEED? DAT DOEN WIJ. ZO WORD JE VAN BEGIN TOT EIND ONTZORGD EN KUN JE MEEGENIETEN VAN EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT.
Culinair partner in de Geusselt
De culinaire invulling bij de diverse events in de Geusselt komt uit de keuken van ES&C. Aan de hand van jouw wensen maken we graag een voorstel op maat. Blabla bla bla..
Bij ES&C is geen enkele uitdaging te groot. Met onze verbeeldingskracht en creativiteit als wapen en onze ‘getting-things-done’-mindset denken we graag mee met onze opdrachtgevers. We onderscheiden ons op culinair gebied door te verrassen en geen uniforme aanpak te hanteren. We bereiden gerechten met passie en gebruiken enkel kwalitatieve en verse producten. En we hebben een serieuze portie vakkennis en ervaring. Dat zijn onze ingrediënten voor een geslaagd evenement. We stropen de mouwen op en gaan aan de slag in onze werkplaats in Eijsden.
Hapjes die je niet aan je voorbij laat gaan
In de ene hand een fris drankje en in de andere een hartig hapje of warme snack, samen de perfecte combinatie tijdens je borrel of feestavond. We maken je gelegenheid graag compleet met ons verrassende fingerfood. Van een hapje in de namiddag tot laat in de avond.
Hapjes maken we in alle vormen en maten. Van een makkelijk uit de hand te eten bite tot een klein gerechtje op een mooi bordje. Denk aan een goed gevulde borrelplank om samen te delen, een verfijnd amusehapje tijdens een bijzondere bijeenkomst of een smaakvolle hamburger op die gezellige feestavond. Wij zorgen ervoor dat culiniare invulling aansluit bij jouw event.
Hapjes die je niet aan je voorbij laat gaan
In de ene hand een fris drankje en in de andere een hartig hapje of warme snack, samen de perfecte combinatie tijdens je borrel of feestavond. We maken je gelegenheid graag compleet met ons verrassende fingerfood. Van een hapje in de namiddag tot laat in de avond.
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
Hapjes maken we in alle vormen en maten. Van een makkelijk uit de hand te eten bite tot een klein gerechtje op een mooi bordje. Denk aan een goed gevulde borrelplank om samen te delen, een verfijnd amusehapje tijdens een bijzondere bijeenkomst of een smaakvolle hamburger op die gezellige feestavond. Wij zorgen ervoor dat culiniare invulling aansluit bij jouw event.
Feestelijk of broodnodig
Vergaderen of iets te vieren? Met onze broodjeslunch verzorgen we een gezonde maaltijd uit het seizoen met vers belegde broodjes en een frisse salade, smaakvol soepje of warme snack. Ga voor een lunch gezellig samen aan tafel of gepresenteerd op een mooi aangekleed buffet.
Feestelijk of broodnodig
Vergaderen of iets te vieren? Met onze broodjeslunch verzorgen we een gezonde maaltijd uit het seizoen met vers belegde broodjes en een frisse salade, smaakvol soepje of warme snack. Ga voor een lunch gezellig samen aan tafel of gepresenteerd op een mooi aangekleed buffet.
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
Essere una buona forchetta
Sharing is caring! De Italianen weten als geen ander wat tafelen is. Een gevulde tafel met mooie seizoensgerechten om lekker samen te delen. Zie je het al voor je? Met familie, vrienden of collega’s gezellig dineren aan een lange, smakelijk gedekte tafel. We serveren een meergangendiner in Italiaanse stijl.
DE ITALIANEN HEBBEN HUN EIGEN MANIER VAN DINEREN. In ons Italian Dining menu maken ook wij gebruik van de typische gangen. We beginnen met antipasti: lekker borrelen en pikken van grote schalen vol Italiaanse lekkernijen. Vervolgens de primi: een goede pasta mag uiteraard niet ontbreken. Maar ook een zomerse risotto met scampi of ravioli met asperge past er perfect bij. Dan de secundi: stevig gegrild rood vlees of zacht gegaarde vis met groentjes uit het seizoen. We sluiten af met dolce: bijvoorbeeld een tiramisu met pistache of panna cotta met vlierbloesem. Liever een mooie Italiaanse kaas? Ook dat kan.
Essere una buona forchetta
Sharing is caring! De Italianen weten als geen ander wat tafelen is. Een gevulde tafel met mooie seizoensgerechten om lekker samen te delen. Zie je het al voor je? Met familie, vrienden of collega’s gezellig dineren aan een lange, smakelijk gedekte tafel. We serveren een meergangendiner in Italiaanse stijl.
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
DE ITALIANEN HEBBEN HUN EIGEN MANIER VAN DINEREN. In ons Italian Dining menu maken ook wij gebruik van de typische gangen. We beginnen met antipasti: lekker borrelen en pikken van grote schalen vol Italiaanse lekkernijen. Vervolgens de primi: een goede pasta mag uiteraard niet ontbreken. Maar ook een zomerse risotto met scampi of ravioli met asperge past er perfect bij. Dan de secundi: stevig gegrild rood vlees of zacht gegaarde vis met groentjes uit het seizoen. We sluiten af met dolce: bijvoorbeeld een tiramisu met pistache of panna cotta met vlierbloesem. Liever een mooie Italiaanse kaas? Ook dat kan.
Ga er maar eens lekker voor zitten
Neem de tijd voor elkaar en geniet van verfijnde gerechten mooi gepresenteerd op een stijlvol bord. We bereiden met zorg de lekkerste gerechten met als resultaat een chique diner. Drie, vier, vijf of meer gangen? Het kan allemaal.
Bij een chique diner hoort natuurlijk lekkere wijn. En dan uiteraard een lekkere wijn die perfect aansluit bij het gerecht. Die kennis hebben we bij ESC ook in huis. De complete restaurant beleving op locatie!
Ga er maar eens lekker voor zitten
Neem de tijd voor elkaar en geniet van verfijnde gerechten mooi gepresenteerd op een stijlvol bord. We bereiden met zorg de lekkerste gerechten met als resultaat een chique diner. Drie, vier, vijf of meer gangen? Het kan allemaal.
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
Bij een chique diner hoort natuurlijk lekkere wijn. En dan uiteraard een lekkere wijn die perfect aansluit bij het gerecht. Die kennis hebben we bij ESC ook in huis. De complete restaurant beleving op locatie!
Bij ieder gerecht een ander gesprek
Wil je op een zomeravondfeest of netwerkevent lekker vrij rond lopen, iedereen spreken maar ook genieten van verfijnde gerechten? Dan is ons walking dinner de perfect fit. Gerechten gepresenteerd zoals je aan tafel verwacht maar dan flexibel in een staande setting en gemakkelijk met een vorkje te eten. Geen onderbreking nodig!
Een walking dinner serveren we vaak in dinervorm met bijvoorbeeld voor- hoofd- en nagerecht. Maar wat ook heel leuk is, zijn vier of vijf gerechten die we gemengd serveren. De gasten krijgen steeds de keuze uit diverse gerechten. We bieden minimaal twee smaken per uitserveerronde aan en koude en warme gerechten passeren beide de revue. Om het af te maken presenteren we een dessertbuffet met zoete desserts en een assortiment kazen. Een swingende avond gegarandeerd.
Bij ieder gerecht een ander gesprek
Wil je op een zomeravondfeest of netwerkevent lekker vrij rond lopen, iedereen spreken maar ook genieten van verfijnde gerechten? Dan is ons walking dinner de perfect fit. Gerechten gepresenteerd zoals je aan tafel verwacht maar dan flexibel in een staande setting en gemakkelijk met een vorkje te eten. Geen onderbreking nodig!
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
Een walking dinner serveren we vaak in dinervorm met bijvoorbeeld voor- hoofd- en nagerecht. Maar wat ook heel leuk is, zijn vier of vijf gerechten die we gemengd serveren. De gasten krijgen steeds de keuze uit diverse gerechten. We bieden minimaal twee smaken per uitserveerronde aan en koude en warme gerechten passeren beide de revue. Om het af te maken presenteren we een dessertbuffet met zoete desserts en een assortiment kazen. Een swingende avond gegarandeerd.
Als je feest wel wat vuur kan gebruiken
Geniet van het buitenleven en ervaar de ultieme barbecue beleving. Onze koks grillen onder het oog van de gasten verse groente en een mooi stukje vlees of vis. Geniet van lekkers van de grill in staande of zittende setting.
Onze barbecues stellen we altijd samen met verse salades, vers gebakken brood met huisgemaakte tapenades, lekkere boter of bijvoorbeeld chimichurrie. Vlees, vis en groente grillen we op houtskool, dat geeft de echte barbecue smaak en beleving.
Als je feest wel wat vuur kan gebruiken
Geniet van het buitenleven en ervaar de ultieme barbecue beleving. Onze koks grillen onder het oog van de gasten verse groente en een mooi stukje vlees of vis. Geniet van lekkers van de grill in staande of zittende setting.
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
Onze barbecues stellen we altijd samen met verse salades, vers gebakken brood met huisgemaakte tapenades, lekkere boter of bijvoorbeeld chimichurrie. Vlees, vis en groente grillen we op houtskool, dat geeft de echte barbecue smaak en beleving.
Of proef ze allemaal!
Verwen je gasten met een smaakvol buffet vol seizoensproducten. Iedereen kan zijn favoriete smaken uitkiezen want wij zorgen voor volop keuze uit aantrekkelijk gepresenteerde gerechten voor zowel de grote als kleine eter.
Waar gewerkt wordt, wordt ook graag gegeten. Een maaltijd in buffetvorm is dan de uitkomst. Eenvoudig of uitgebreid, voor ieder wat wils. We serveren smakelijke gerechten die samen een voedzame voorbereiding voor een drukke avond zijn of een welkome afsluiter na een lange dag.
Of proef ze allemaal!
Verwen je gasten met een smaakvol buffet vol seizoensproducten. Iedereen kan zijn favoriete smaken uitkiezen want wij zorgen voor volop keuze uit aantrekkelijk gepresenteerde gerechten voor zowel de grote als kleine eter.
Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.
KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.
LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®u¸}ò6ii®}¸²y¡}²t}¸}®yi}¸²y¡}ò}Ð}Ǹi®²udieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.
VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}«Ï}¸}¸}}}¸}®1}Å}¡¡¡²u}¼®}®ò¸²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.
KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.
Waar gewerkt wordt, wordt ook graag gegeten. Een maaltijd in buffetvorm is dan de uitkomst. Eenvoudig of uitgebreid, voor ieder wat wils. We serveren smakelijke gerechten die samen een voedzame voorbereiding voor een drukke avond zijn of een welkome afsluiter na een lange dag.